Monday, August 1, 2011

GiveAway Edy: still beauty

assalamualaikum..
tetibe tertarik menarik ko memang deboom bile tengok cikgu yanna masuk giveaway ni..
kite pon nak masuk jugaklah..
mane taknye, tengok ar hadiah2 yang encik edy nak kasi free-free jek..
just a simple entry plus the best of luck, insyaAllah ade lah rezeki tu.. ;)

ade patung Angry Bird

ade tempat letak handphone Angry Bird


ade patung-patung comel dari Australia...

cuba cakap kat aku.. comey tak hadiah-hadiahnya?
comel kan.. comel kan?
hah..
kalo nak, ape lagi.. jom lah join sesame..

nak informasi tambahan..
klik saje kat banner kat bawah ni..
adooo faham?
yang penting.. kene ingat tarikh tutup 7hb Ogos 2011..
dah tak lame tu..
aku nak tag : Adik Kesayangan ;) dan cik Wanie gojes.. ;)



4 comments:

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

mUnie UncLe hUsin said...

=)

butterflyana said...

hehe..gudluck kamu :)

mUnie UncLe hUsin said...

sama2 lah kita..
=)