Wednesday, March 16, 2011

"SmileY BaggY GiveawaY"



have been tagged by cik butterfly yang santek ini..
pastu tengok2 hadiah giveaway pon santek2 bangat..
pastu teruja gile kentang..
sampai2 umah terus update entry ni..
nak menang punya pasal kene berusaha kan? kan? kan?

so dis is the syarat-syarat penyertaan:
  1. jadi follower cheqppjoy.com
  2. add smiley baggy II sebagai friends korang dekat facebook. untuk join GA ni, peserta wajib ada blog and facebook.
  3. buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "SmileY BaggY GiveawaY"
  4. tag kepada 4 orang kawan2 korang..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye.paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..
  5. letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni.
  6. bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check.
  7. penyertaan bermula 17 Feb 11 sampai 17 Mac 11.
apa lah sangat kalo tau syarat2 tapi xtau hadiah ape kan..
inilah hadiah awesomeness yang menjadi pujaan hati ramai ni..
beg free.........
sape xnak kan?kan?
weee~

tapi bukan tu jek..
siap ade saguhati okeh..
sangat sukahati riang riang lompat nyeh2 dah ni..
;)

oleh itu saya tag...
hurm...





buat jangan tak buat.. buat jangan tak buat.. ewah..

3 comments:

CheQ PP JoY said...

thnx dear..good luck ye.. =)

Miss Wanie said...

kenapekah aku slalu kna tag?hahaha
alamakk..yg ni xsmpt nk buat la munie...tarikh tutup esok...
gue ade 1 lg utang tag ngan kamu...huhu

mUnie UncLe hUsin said...

wanie..
because you are the chosen one..
muahahaha~