Thursday, March 3, 2011

ini bukan entry pasal sarung nangka yang ketat2 tuuuuuu...




hahaha.. kasi gegar itu title...
neway, i'm trying to find a sweet, funky gloves to protect my hand while riding my sweetpie D.A.N..
its hot out-there whenever i back home from school around 3 pm every single day..
it burns my hand..
kecian okeh.. berbelang2 tangan i..
tak suke2...

so, i was like cute girl nak cari la glove yang sesuai..
comel2 gitu..
auuuuuw.. i loike..
tapi xtau nak cari kat mane..
dah try pi cari kat Zon Ria pon nan ado..
slalunye kedai mane yang slalu jual glove ek?
xnak la glove ala2 kulit tuh.. xsesuai okeh..

yang cenggini pon cantek jugak tapi cepat kotor kalo jenis yang kait2 ni.. jenuh pulak nak membasuh..

siap ade love2 lagi...

takkanlah over sampai nak beli yang camni kan.. hahaha..


ni korang tak nengok yang lagiii over....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
T-T

tak tahan mak nengok nak..
nak pakai memang idok le kan..
huhuhu..


p/s: does anyone have link ke onlineshop yang ade jual glove santek2? please let me knoe okeh.. tq dear..

2 comments:

shark said...

nnti sy tolong carikan..
rasanyer x ramai wat nie..
tambh2 lak malaysia ni panas.
hehe

mUnie UncLe hUsin said...

encik jerung...
itulah..
yang susah nak cari tu yang jadi makin nak sangat2..
hehehe~

tolong eh..