Tuesday, March 15, 2011

"Bloglist Cikgu dalam CATATAN TINTA EMAS 2011"

jalan2 di tengah malam sebab takleh tido terus terpaut dengan satu blog cikgu ni..
i dunno sape yang create tapi sangat membantu untuk bakal2 guru or else guru-guru baru posting or else guru-guru yang baru pindah pon boleh gune jugak tips2 yang ade..

dia ngah kumpulkan blog cikgu-cikgi..
ngeee~
suke suki je kan nak tag2 orang..
takpe saye suke..

2 comments:

Cikgu CTE said...

terima kasih sbb join bloglist cikgu...

salam perkenalan..

saya akan follow cikgu bila masalah komputer saya ok yea..

mUnie UncLe hUsin said...

boleh2.. takde masalah..
;)