Thursday, March 17, 2011

bermalam di D' Pinggiran Gunung Tebu

not much to say since pegi sane pon setakat semalaman jek.
but really upset dengan attitude student form 5 yang jauh beza dengan aku zaman form 5 dulu..
everything different which mean

kalo dulu, kitaorang nakal2 pon still ade rasa hormat dekat presenter kat depan even presenter tuh rakan2 kite sendiri..
kalo dulu, kitaorang bising2 pon still tahu hujung pangkal.
kalo dulu, kitaorang dah pandai jaga diri kot? eceh..

bukanlah upset ape..
tapi come on, you olls dah form 5..
i mean dah 17 years old.
dah patut pikir wat shud you do, wat shud you act, wat shud you think..
almost nak salahkan cikgu tak ajar lah ape lah..
ya Tuhan, stop blaming other for your faults and act now..
jangan dah nak SPM baru nak mengadap cikgu..
that was so wrong..

neway, the place is nice but so-so..
not recommended actually..
but the Lata Belatan was so nice for children sebab air tak dalam mane..
gambar? opppsie.. maaflah eden tak de camera canggih2..

4 comments:

Cikgu CTE said...

kadang2 kita sendiri takut nak menegur mereka kan?

kalau mereka cepat sedar, syukurlah tapi kalau buat dek jek...memang menyusahkan mak bapaklahhhhh

mUnie UncLe hUsin said...

itulah..
dah jenuh dah nak tegur..
ditegur insaf kejao..
ditegur insaf kejap pastu buat balik..
huhuhu~

Nur said...

lata belatan??besut eh??

mUnie UncLe hUsin said...

nur..
yes. exactly..
=)