Wednesday, June 22, 2011

operasi mencari rumah sewa pulak sekarang..

hilangkan semua mak nenek nervous2 ke cuak2 ke takot2 ke..
sebab sekarang ni dah bermula operasi mencari RUMAH SEWA pulak!!!!!!!
kalo dapat betol2 depan sekolah lagi elok..
eceh..

kalo tengokkan dalam GOOGle MAps, bapak berlambak lah taman-taman perumahan di sekitar sekolah aku bakal posting tapi..
tapi..
ade ke tak de rumah untuk disewa tu tak tau la pulak kan..
dengan rate harge lagi..
maklumlah tengah2 bandar..
hurm..
cross finger je skrg ni mampu buat..
sebab kalo survey2 kot internet..
semua stock2 apartment jek..
adehzzzz...
den tak mampu lagi ni..
camno???

4 comments:

Cik Epal said...

kuarters xda ka kakak?

mUnie UncLe hUsin said...

tak sure lak ade ke tak..
katenye cam susah kalo nak masuk kuarters..

Cik Epal said...

tumpang cikgi2 yang bujang la. masuk skol dulu. then carik mncarik. kakak kan super peramah :p

mUnie UncLe hUsin said...

cik epal..
baeklah!!! sy akan berusaha..
hikhik