Tuesday, February 15, 2011

permulaan yang baru. 15 Februari 2011

kebetulan hari ni tarikh lahir Nabi Muhammad s.a.w,
jadi aku mengambil kesempatan untuk buat blog yang baru sesuai lah dengan situasi aku sekarang.
new career, new perspective, new challenge.
dan kebetulan jugak aku dah mem"private"kan blog aku yang satu lagi tu..
itu sekadar blog peribadi yang aku khaskan untuk rakan2 taulan yang terdekat sahaja.
harap semua dapat memahami ye.

bahasa pengantara masih aku-kau-saya-awak-i-you supaya jarak antara kite tidak jauh bezanya.

6 comments:

mynewmenadieya said...

cekgu dieya@gmail.com
npe wt bru ni?
ehermmm?!!
hihi

mynewmenadieya said...

sis,,ade 'underscore' between cekgu n dieya 2 k,,
xterkeluar plak,,,huhu

mUnie UncLe hUsin said...

huhu.. worite2...
nanti i explan dalam blog private tu.. ngee~

duan lang said...

uiks...ni dah stereotaip pandangan kat guru n salah sangat pandangan ni...ckgu bizi key...bebanan guru sangat la banyak..mcm2 program utk murid banyak..sape kene wat?cikgu la..huhuhu...aku balik lewat je tiap2 hari..mane dang nok siap sume keje dlm waktu keje...huhuhu...
duan.lang86@gmail.com..okeh!!

duan lang said...

uiks...ni dah stereotaip pandangan kat guru n salah sangat pandangan ni...ckgu bizi key...bebanan guru sangat la banyak..mcm2 program utk murid banyak..sape kene wat?cikgu la..huhuhu...aku balik lewat je tiap2 hari..mane dang nok siap sume keje dlm waktu keje...huhuhu...
duan.lang86@gmail.com..okeh!!

mUnie UncLe hUsin said...

hahaha.. sampai 2 kali nah comment..

btol jugak tuh..
orang luaran nampak keje senang jek..
kalo dia masuk, duduk di tempat kite, belom tentu dapat buat mcam kite buat..